Vill du ha något roligt att göra i Boden?

Vill du ha något roligt att göra i Boden?

Hallå och god eftermiddag och välkomna till bloggen och det gläder mig att ni har kommit hit. Jag är så glad att ni är så många som dag efter dag, månad efter månad, kommer in här på bloggen för att läsa alla mina inlägg. Det gör mig glad och motiverad att fortsätta att skriva flera inlägg till er och förhoppningsvis kan jag förgylla er dag med några spännande och intressanta inlägg som jag ska skriva till er även idag. Är ni sugna på att hitta på något roligt att göra i Boden, då är det till Let´s Escape som ni ska bege er. 

Det är ett företag som finns till för er som är intresserade av upplevelser. Man får en timma på sig att lösa ett uppdrag när man kommer till Let´s Escape i ett av deras Escape Rooms. Escape Rooms har blivit en populär aktivitet världen över och nu finns alltså detta att göra i Boden också. Nästa gång jag går dit med familjen ska vi deltaga i en aktivitet om hemsökta platser och det blir spännande och nu är barnen tillräckligt stora för att inte bli skrämda. Jag tror inte att det var så mycket mer jag hade att säga om detta. Jag tycker att Let´s Escape är väl värt ett besök och alla ni som vill hitta på något att göra i Boden borde ta er dit. Jag tänker att det går att få veta mer om det här inne på deras egen sida på nätet, så jag tar och stoppar in en länk här ovanför någonstans som tar er in till dem. Ta hand om er nu så hörs vi inom kort igen! 


Kommentarer är stängda.