Spabad på min lediga dag

Spabad på min lediga dag

Hejsan svejsan!

Har ni någon aning om hur skönt det är att vara ledig mitt i veckan? Jag sitter just nu och skriver det här blogginlägget från min telefon samtidigt som jag njuter av en avkopplande stund i mitt spabad. Det som är underbart med att ha en ledig dag mitt i veckan ska jag förklara för er nu. När måndagen kommer så är det en väldigt tung dag för många, det innebär för de flesta att det är fem dagar kvar tills sovmorgon. Men för mig är det inga problem för jag har bara två dagar arbete innan jag är ledig igen och sen efter det så är det ytterligare bara två dagar innan det är helg, det låter inte helt tokigt va? Jag har även fördelen att bo i Örebro där det händer lite saker på dagarna så att jag kan göra någonting när jag är ledig. Fast mesta delen av den lediga tiden spenderar jag ändå i hemma och allra helst i mitt spabad, speciellt nu när det börjar bli lite finare väder ute. Då är det riktigt gött att gå upp på morgonen för att käka lite frukost och sen sätta sig i mitt spabad och bara njuta i några timmar. Något som också är en fördel med min ledighet är att jag inte är den enda på jobbet som är ledig just på onsdagar utan jag har också en polare som är ledig då och som brukar svänga förbi hemma hos mig i Örebro. Ibland badar vi spabad och ibland bränner vi av ett träningspass, vi tänkte nästa vecka prova på att spela lite squash för att se om det är något att ha. Det är väldigt populärt med racketsporter i Örebro och det poppar upp lite nya hallar överallt här känns det som. Nu ska ja fortsätta att njuta i mitt spabad och så får ni ha en fortsatt härlig dag!


Kommentarer är stängda.