Massage i Sandviken för syster och jag ska passa barnen

Massage i Sandviken för syster och jag ska passa barnen

Hejsan på er

Förra helgen firade vi min syster som nyligen fyllt år och av mig fick hon presentkort på massage i Sandviken. Jag hittade ett ställe som verkade så mysigt och fint så där fick det bli. Min syster har precis kommit ur ett förhållande och är ensamstående så hon behöver en sådan där må bra-behandling och tid att rå som sig själv lite. Hon blev jätteglad och jag har lovat att passa barnen en eftermiddag när hon bokar sig för massage.

Med allt som ska fixas och kommas i ordning med efter en separation så är det ju inte så konstigt att man glömmer av att ta hand om sig själv, men nog så viktigt särskilt då. Det är en prövande period även om allt hittills verkar ha gått ganska så bra. Just nu sitter jag och funderar på vad för mysigt jag ska hitta på med barnen när jag ska vara barnvakt, för jag tänker att hon kan ta hela kvällen och rå om sig. Kanske gå på bio med nån vän eller gå ut och äta eller vad hon nu känner för. Så då får barnen vara hos mig, kanske vi kan ha picknik i parken och sen pyjamasparty hemma med film och godis.

Jag ska fråga vilken film de vill se och vad de vill äta så blir det nog väldigt mysigt, det var längesen som det var bara dem och jag. Inte för att det inte är mysigt när min syster är med, men det blir något annat. Ni som har syskonbarn vet nog vad jag menar, man får en chans att skämma bort de lite extra och rå om det där särskilda bandet man har till dem. Det bandet är inget jag tar för givet utan vårdar så gott jag kan. Ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.