Fotvård och ansiktsbehandling i Växjö

Fotvård och ansiktsbehandling i Växjö

Tjenare tjenare!

Helgen försvann i samma veva som den anlände känns det som, men jag hann ändå med att göra en hel del vid en närmare eftertanke. Jag och min sambo hade en helg bestående av skönhet och välmående, vi spenderade lördagen på ett spa i Växjö där vi bland annat fick ta del av fotvård och vi fick dessutom en ansiktsbehandling som var riktigt bekvämlig. Fotvård är verkligen något som jag kan rekommendera till alla, det är väldigt lätt hänt att man glömmer av sina fossingar och jag är nog en av dom som sällan tar hand om fötterna själv. Jag smörjer in mina händer väldigt ofta med handkräm och försöker att ta hand om dem så gott det går men det är sällan som jag gör det med mina fötter, därför är det perfekt för mig att gå på fotvård ibland. Förutom att gå på spa i Växjö så hade vi en härlig eftermiddag hemma i lägenheten där vi åt en god sallad och tog en en lång promenad i vårsolen. Om lördagen bestod av skönhet så var söndagen mer inriktad på välmående och motion. Vi började morgonen med att käka en riktigt lyxig frukost framför en film. Senare under dagen så gav vi oss ut på en löparrunda runt halva Växjö kändes det som, jag har en otrolig träningsvärk idag. Under eftermiddagen igår så lagade jag en middag och sen på kvällen tog vi en promenad ute igen, det är riktigt härligt att få komma ut lite innan man går och lägger sig. Jag trivs väldigt bra när jag är ute och promenerar oavsett om jag gör det själv eller inte, under min barndom så var jag alltid ute med några kompisar och gick kvällspromenader runt området. Ibland kunde vi gå ute i flera timmar och det var väldigt lätt hänt att vi glömde bort tiden.  


Kommentarer är stängda.