Fillers i Varberg

Fillers i Varberg

Hej och välkomna tillbaka till ännu ett inlägg, vad kul att just du valde att titta förbi. Dagens inlägg kommer att bli lite annorlunda emot vad de brukar att vara, men jag hoppas att ni kommer att tycka att det är kul att läsa det ändå. Jag tänkte idag i alla fall berätta om vart jag har gjort mina fillers i Varberg. Jag har fått många frågor om det så tänkte berätta för er att det är hos Smile by Therese Messelt.

Jag har alltid haft väldigt mycket komplex över att jag tycker att jag har små läppar, har alltid velat fixa dem när jag blir äldre, dock har jag ändå tvekat på grund utav att jag är rädd för alla ”biverkningar”. Tänkte hela tiden på hur ont det skulle göra eller om jag skulle få ärr och märken. Jag var säker på att jag verkligen ville gå till en duktigt och kvalificerad. Till sist hittade jag den här tjejen som gör fillers i Varberg. Jag var ofta inne och kollade men det var ändå någonting i mig som gjorde att jag inte bokade även om jag så många gånger vara nära till det. Tillslut ringde upp henne och förklarade mina rädslor. Själv var hon väldigt lugn och hon försäkrade mig om att allt skulle gå bra. Jag bokade en tid och åkte till henne, hon tog emot mig jättebra och jag blev direkt bekväm med att det var hon som skulle göra mina läppar. Nu efter behandlingen och jag vet hur resultatet blev så ångrar jag mig verkligen att jag inte bokade tid hos henne tidigare. Jag är så himla nöjd och bekväm i resultatet. Hela upplevelsen kunde inte blivit bättre och jag kommer garanterat gå tillbaka till henne nästa gång igen. Hon är supertrevlig, mysigt och extremt duktig. Funderar du eller någon av dina vänner på att prova fillers tycker jag absolut att ni ska gå dit där jag gjorde mina fillers i Varberg. Kunde inte varit nöjdare!


Kommentarer är stängda.